Páginas

jueves, 5 de febrero de 2015

Devrimci Karargâh Savaşçılarından " Uzun Yürüyüş " Tertip Komitesine...






Avrupa 'da üç koldan başlatmış olduğunuz " Kürdistan 'a Özgürlük ", " Öcalan 'a Özgürlük " ve " Rojava ve Kobané 'yi " sahiplenme adına yaptığınız uzun yürüyüşü, Rojava Devrimci Karargâh savaşçıları olarak selamlıyoruz...

Kürdistan ve Ortadoğu 'da tüm halkların ve azınlıkların özgürce yaşam ve kendini ifade etme mücadelesinde bayraklaşan ve barışın adı olan PKK 'nin uluslararası güçlerce terörist olarak adlandırılması DAİŞ çetelerinin saldırılarına karşı aldığı kararlı ve muzaffer tutum nedeniyle artık tüm meşrutiyetini yitirmiştir.

Çağrımız PKK 'nin terör listesinden derhal çıkarılmasıdır...

Kürdistan 'ın özgürlüğü ve Rojava sahasının DAİŞ çetelerinden temizlenmesi için hepimize de büyük sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluğun bilinciyle mücadeleyi büyütmek hepimizin devrimci görevidir.

Kobané direnişi tüm dünya halklarında geniş yankı buldu. Bu direniş tarihsel geçmişimizin Stalingrad 'ı ve Vietnam 'ı oldu. Nasıl ki Stalingrad ve Vietnam dünya halklarının umudu olduysa bugünde Kobané direnişi eşitlik, adalet ve özgürlük isteyenlerin umudu haline gelmiştir.


Yoldaşlar,





Rojava devrimini korumak ve Kobané direnişinin desteklenmesi adına, siper yoldaşlığı gereği Rojava 'da siper yoldaşlarımızla mevzilerde omuz omuza savaşıyoruz. DAİŞ çetelerini Rojava topraklarından atana kadar da savaşmaya devam edeceğiz...

Siz değerli yoldaşların başlatmış olduğu bu yürüyüşü anlamlı ve değerli buluyor, mücadeleyi daha da yükselteceğinizi biliyoruz. Ve başlatmış olduğunuz bu uzun yürüyüşü tekrardan selamlıyor, Rojava Devrimci Karargâh savaşçıları olarak başarılar diliyoruz.


Serkeftın yoldaşlar!                       
       

Yaşasın YPG-YPJ

Yaşasın SİPER YOLDAŞLIĞI

Yaşasın DEVRİMCİ KARARGÂH



ROJAVA DEVRİMCİ KARARGÂH SAVAŞÇILARI

24.01.2015

No hay comentarios.:

Publicar un comentario